NİĞDE / BOR - Kızılca Atatürk Ortaokulu

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında düzenlenen işbirliği protokolü kapsamında yayınlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"na uygun olarak "Okulum Temiz" belgelendirme programı uygulanmaktadır. Bu program kapsamında okulumuzda "Okulum Temiz" tetkiki yapılmıştır. Yapılan inceleme başarılı bir şekilde tamamlanmış ve okulumuz "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Kas

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Çeşitli gösteriler, danslar, şiirler ve yarışmalarla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve töreni izlemeye gelen misafirlerimiz eğlenceli bir gün geçirdi.

Mrt

Hatay İli Samandağ İlçesi'nde yapılan Bocce Küçük Kızlar ve Bocce Yıldız Erkekler Bölge turnuvalarında ilk 4 içerisinde yer alarak Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazanan öğrencilerimiz hem okulumuzun hem de Kızılca'nın gururu oldular.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yıldönümü "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" teması ile okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, yaşanabilecek olası bir deprem anında hazırlıklı bulunmak ve tedbir almak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı ardından da tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Niğde İl geneli müsabakaları yapılan bilek güreşi turnuvasında okulumuzu 8/A sınıfı öğrencilerimizden Kanime KOÇ ve İdil TÜRK temsil etti. Yapılan müsabakalar neticesinde 55+ Kg'da Kanime KOÇ, 65+ Kg'da ise İdil TÜRK Niğde İl ikincisi olarak okulumuza madalya kazandırmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Şbt

Kızılca'da Bocce rüzgarı Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinde de devam etti. Niğde il geneli yapılan bocce turnuvaları küçüklerden sonra yıldızlar müsabakaları ile devam etti. Turnuvada okulumuz, yıldız kız ve yıldız erkek kategorilerinde temsil edildi. Yapılan mücadeleler sonucu Yıldız Kız takımımız şansız bir şekilde ikili averajla İl Birinciliğini kaçırıp, Niğde İl İkincisi olurken, Yıldız Erkek takımımız büyük bir başarı ile Niğde il Birincisi oldu.  Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Şbt

Niğde il geneli yapılan bocce turnuvalarında okulumuz, küçük kız ve küçük erkek kategorilerinde temsil edilmiştir. Yapılan mücadeleler sonucu küçük erkek takımımız il dördüncüsü olurken, küçük kız takımımız Niğde İl Birinciliğini elde etmiştir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını temenni ederiz.