NİĞDE / BOR - Kızılca Atatürk Ortaokulu

Özgür COŞKUNTÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

21.03.1985 yılında Aksaray İlinde doğdu. İlkokulu, ortaokul ve lise eğitimimi Niğde´de, lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği alanında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim dalında tamamladı

29.08.2007 yılında Şanlıurfa ili Birecik ilçesi Çiftlik İlköğretim Okulunda göreve başladı. Konya ilinin Ereğli ve Meram ilçelerinde Matematik Öğretmeni olarak görev yaptı. 15.09.2014 tarihinde Niğde ili Bor ilçesi Kızılca Atatürk Ortaokuluna tayinin çıkmasıyla birlikte memleketi Bor ilçesinde görev yapmaya başladı. 2016 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Niğde ili Bor ilçesi Onur Ekemen Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2023 yılında müdürlük sınavında başarı göstererek Niğde ili Bor ilçesi Kızılca Atatürk Ortaokuluna 13.11.2023 tarihinde Okul Müdürü olarak atandı. Görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılardan, katıldığı ulusal ve yerel projelerden gerek kurumsal gerek bireysel derecelerden dolayı birçok takdir, başarı, ödül belgesi ile taltif edildi. Halen okulumuzda Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.